Crosstown
Kommunikation

- strategisk kommunikation og public relations.

Vi skaber den direkte vej fra ord til handling

i et medielandskab i hastig forandring.

Om Crosstown

Crosstown er et kommunikationsbureau med fokus på public relations og strategisk kommunikation til private og offentlige virksomheder.

Om Crosstown

Vi tror på, at levende og skarp kommunikation kan flytte holdninger, ændre adfærd og skabe forandringer. Vi er specialister i at skabe dialog og debat gennem pressen og via de sociale medier. Hos Crosstown tænker og arbejder vi journalistisk og vi ved, hvad der skal til, for at få selv komplekse historier eller budskaber sat på mediernes dagsorden.

Filosofi

Crosstown er din fortrolige rådgiver, din skarpe pen og strategiske sparringspartner. Vi er både ledelsens med- og modspiller, der stiller de kritiske og kærlige spørgsmål, som sikrer det bedste resultat. Alle opgaver bliver løst og fulgt helt til dørs af en seniorrådgiver med over 10 års erfaring. Hos os er der aldrig langt fra det strategiske oplæg til konkrete resultater.

Hvem arbejder vi for?

En bred vifte af brancher

Crosstown arbejder med en bred vifte af brancher og virksomhedstyper. Vi har dog særligt fokus på transport, energi, ejendoms-

branchen, byudvikling, arkitektur og livsstil samt kampagner for ministerier og styrelser.

Transport

Både offentlig og privat transport er et af danskernes yndlingsemner. Den store  bevågenhed stiller ekstra høje krav til kommunikationen. Crosstown har indgående kendskab til både branchen og dens målgrupper.

Energi

Grønne tiltag, energiforbrug og grøn vækst er for alvor kommet på dagsordenen hos forbrugerne, politikerne og beslutnings-tagerne. Crosstown er specialister i at kommunikere for energisektoren.

Ejendomsbranchen

Bolig- og byggesektoren undergår i disse år hastige forandringer. Crosstown har indgående kendskab til branchen og til de udfordringer, hvor presseomtale og andre kommunikations-

tiltag skaber resultater og værdi.

Byudvikling og arkitektur

Både historiske bygninger og ny arkitektur rummer et stort vækst- og oplevelses-

potentiale. Crosstown har omfattende erfaring med at stille skarpt på vores fælles bygningsarv, byudvikling, landdistriktsudvikling og dansk arkitektur.

Livsstil

Crosstown har stor erfaring med livsstils- og produkt-PR for især high-end brands - samtidig med en strategisk overbygning, som spiller sammen med corporate og salg.

 

Udvalgte cases

Klarlund A/S

Crosstown hjælper Klarlund med at komme på mediernes dagsorden.

SLETH arkitekter og planlæggere

SLETH vandt i 2010 en del af udviklingsopgave med at udvikle 300 hektar havne- og industriområde i den nordfranske havneby Caen. En stor sejr for dansk byudvikling og arkitektur, som Crosstown hjalp med at fortælle om i danske medier.

Konsulentvirksomheden Dansk Bygningsarv

Crosstown assisterer konsulentvirksomheden Dansk Bygningsarv ved større pressekampagner.

Skanska A/S

Skanska A/S har i den grad fokus på grønt byggeri og et sundt og godt indeklima, hvilket Crosstown hjælper at komunikere om.

Kunstrådgiverne IN SITU

Kunstrådgiverne IN SITU arbejder sammen med både danske og internationale kunstnere og virksomheder. Crosstown har været med til at profilere IN SITU i pressesammenhæng.

Udvalgte PR-kampagner

Godt 10.000 var inde at stemme på Danmarks Smukkeste Herregård. Voergaard løb med titlen og æren. Tillykke!

Læs mere...

Bæredygtighed er godt for miljøet og de kommende generationer, men det er også en god forretning. Det har flere aktører i byggebranchen fundet ud af.

Læs mere...

Kreativ og flot film til RESPEKT-kampagnen 2018 målrettet børn og unge

Læs mere...

Er du vokset op i en familie med alkoholproblemer? Og vil du gerne dele din historie? Så læs gerne videre her:

Læs mere...

Bygningskultur Danmark og arkitekt, Jeanne Brüel, har lavet en flot ny guide om bevaring af historicistiske huse. Vedkommende for de fleste byer og bykerner i Danmark.

 

Læs mere...

Tillykke til den firlængede Klægager i Tønder med titlen som 'Danmarks smukkeste Bondegård'. DR TV-Avisen kom forbi ved overrækkelsen.

Læs mere...

Igen i år har Crosstown stået for pressearbejdet på Alkohol & Samfund og TrygFondens RESPEKT kampagne. Dansk Industri og en række kommuner landet over bakker op i år.

Læs mere...

Tillykke til Moseby Præstegård på Falster som er løbet med førstepladsen i Bygningskultur Danmarks konkurrence om Danmarks smukkeste præstegård

Læs mere...

Underværker – bygningsarvens ildsjæle - Realdania har gennem en årrække støttet ildsjælene i det byggede miljø og støtter nu igen op om ildsjælenes indsats.

Læs mere...

Klarlund havde for tredje år i træk udsolgt til udstillingen Fine Watch and Jewellery i Børsen-bygningen i København

Læs mere...

Blå Mandag er blevet til Brun Mandag for mange teeangere

Læs mere...

Unge skal ud af solarierne med ny kampagne fra Kræftens Bekæmpelse og TrygFonden

Læs mere...

Klarlund indtager Arhus med velbesøgt international ure- og smykkeudstilling i millionklassen

Læs mere...

JET bliver til INGO - Benzinselskabet JET var de første i Danmark med selvbetjente benzintanke til lavpris. JET's 71 danske tankstationer og 138 stationer i Sverige skiftede udseende og navn til INGO i 2014.

Læs mere...

Kræftens Bekæmpelse vil have flere medlemmer i kampen mod kræft. Filminstruktør, Pernille Fischer Kristensen har lavet en rørende film.

Læs mere...

Det er IKKE et handicap - kampagne for Socialstyrelsen i samarbejde med DR

Læs mere...

SKAGEN Fondene slog dørene op for en perlerække af globale finanseksperter med bl.a. Paul Krugman, Hans Rosling, Dambiso Moyo og Jim Rogers i Tivoli Hotel & Congress Center

Læs mere...

Parcelhusguide fordi størstedelen af den danske boligmasse består af parcelhuse

Læs mere...

Tillyke til DR og Mette Hoffman Meyer og resten af teamet:-)

Læs mere...

Kompetencer

Vi har mere end 15 års erfaring med at at løse alle typer af udfordringer inden for PR, journalistik og kommunikation. Vi har et indgående kendskab til mediebilledet - både når det gælder elektroniske, digitale og trykte medier.

Stiftende partner og adm. direktør

Info
  • Email: charlotte@crosstown.dk
  • Crosstown CVR: 33777876
  • Bank: Danske Bank
  • Revisor: Deloitte
  • - - -
  • Ny Carlsberg Vej 80
    SPACES
    1799 København V
Charlotte Daugbjerg Sørensen

+45 26 85 28 20

charlotte@crosstown.dk

Charlotte er cand.mag. i engelsk og retorik og har næsten 20 års erfaring som pr- og kommunikationsrådgiver. Specialist i medietræning, pressearbejde, pr-kampagner og strategisk kommunikation for det private erhvervsliv og offentlige virksomheder samt interesseorganisationer. Herunder omfattende erfaring i at generere presseomtale i forbindelse med kampagner for bl.a. ministerier og styrelser.

Ny Carlsberg Vej 80,  SPACES,  1799 København V,  
Loading